Φράγκων 14, Τ.Κ: 54625 Θεσσαλονίκη

Οι υπηρεσίες μας

ΤΗΛΕΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ – CALL CENTER

Στην beeasy η διαχείριση κλήσεων είναι η ειδικότητά μας. Οι επαγγελματίες γραμματείς- τηλεφωνητές μας βρίσκονται στο τηλεφωνικό κέντρο από Δευτέρα έως Παρασκευή και από 09.00 – 21.00 (δυνατότητα για 24/7 για επαγγελματίες που το χρειάζονται), για να απαντήσουν στις κλήσεις σας όπως θα απαντούσε ένας δικός σας, άριστα εκπαιδευμένος υπάλληλος από το γραφείο σας.

Call center
ΕΦΑΡΜΟΓΗ BEEASY CALLS

Η Τηλεγραμματεία beeasy διαθέτει τη μοναδική online και mobile εφαρμογή beeasy Calls, που αποτελεί ένα εύχρηστο και λειτουργικό εργαλείο για επαγγελματίες και επιχειρήσεις, προκειμένου να έχουν τον πλήρη έλεγχο της τηλεφωνικής τους επικοινωνίας.

γραμματειακή υποστήριξη
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ – VIRTUAL ASSISTANT

Η beeasy μπορεί πρακτικά να αναλάβει το σύνολο των εργασιών γραμματειακής υποστήριξης που δεν απαιτούν φυσική παρουσία. Αυτό σημαίνει πως η γραμματέας μας μπορεί να αναλάβει από την κατασκευή ενός επαγγελματικού αρχείου Power Point, έως τη συνολική διαχείριση και παρακολούθηση ενός project.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΔΙΚΤΥΩΝ & ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ

H beeasy διαθέτει στελέχη με τεχνογνωσία υψηλού επιπέδου και πολυετή εμπειρία μας στη μελέτη και κατασκευή ασύρματων μικροκυματικών ζεύξεων. Για το λόγο αυτό μας επιτρέπεται να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης, βασιζόμενες σε διεθνή standards και best practices.

mikrotik hotspot
BEESOCIAL – ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΔΩΡΕΑΝ WiFi

Τo bee social τροποποιεί το ασύρματο δίκτυό σας κατάλληλα για να μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τα Social Media προς όφελός σας. Σε συνδυασμό με την πλήρη πλατφόρμα στατιστικών που διαθέτουμε, μπορούμε να μετατρέψουμε το WiFi σε ένα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ εργαλείο διαφήμισης και προώθησης της επιχείρησής σας.

ΤΗΛΕΠΡΟΩΘΗΣΗ – ΤΗΛΕΠΩΛΗΣΗ 

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία beeasy sales & promotion ως μέσο για την αύξηση της πελατειακής σας βάσης, αλλά και ως ένα εναλλακτικό, τεχνολογικά ανεπτυγμένο δίκτυο προώθησης των πωλήσεών σας.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Η beeasy εχει αναπτύξει ή προωθεί συμπληρωματικά με τις υπηρεσίες της, μια σειρά από εφαρμογές που μπορούν να οργανώσουν τη δουλειά του γραφείου και την καθημερινότητα της.