Φράγκων 14, Τ.Κ: 54625 Θεσσαλονίκη

Σεμινάρια MIKROTIK

Εξειδικευμένα σεμινάρια Mikrotik

Η πολυετής εμπειρία των στελεχών της beeasy στον χώρο των ασύρματων μικροκυματικών ζεύξεων και στην υλοποίηση δικτυακών σεναρίων σε όλη τη γκάμα προϊόντων Routerboard, οδήγησε στην διοργάνωση πιστοποιημένων εκπαιδεύσεων και εξετάσεων της Mikrotik.

Τα σεμινάρια Mikrotik γίνονται από πιστοποιημένους εισηγητές, Mikrotik Certified Trainers και περιλαμβάνουν ειδικά διαμορφωμένο εκπαιδευτικό υλικό για κάθε επίπεδο και πιστοποίηση Mikrotik.

Ο κύκλος σεμιναρίων και πιστοποιήσεων της Mikrotik έχει ως στόχο την απόκτηση εξειδικευμένης γνώσης ώστε να γίνεται αποτελεσματικά η διαχείριση, παραμετροποίηση και επίλυση των προβλημάτων που προκύπτουν σε συσκευές Routerboard της Mikrotik.

Τα προσφερόμενα πιστοποιητικά Mikrotik είναι τα ακόλουθα:

MTCNA – MikroTik Certified Network Associate

MTCRE – MikroTik Certified Routing Engineer

MTCWE – MikroTik Certified Wireless Engineer

MTCTCE – MikroTik Certified Traffic Control Engineer

MTCUME – MikroTik Certified User Management Engineer

MTCINE – MikroTik Certified Inter-networking Engineer

Πέρα όμως από τα προτεινόμενα μαθήματα και την απαιτούμενη ύλη της Mikrotik, η beeasy διοργανώνει και παραδίδει εξειδικευμένα σεμινάρια και υποστήριξη σε θέματα που αφορούν εξατομικευμένες ανάγκες επαγγελματιών που ασχολούνται με την παραμετροποίηση και εγκατάσταση δικτύων.

Ενημερωθείτε για τις ημερομηνίες και τους κύκλους σεμιναρίων Mikrotik της beeasy και δηλώστε άμεσα συμμετοχή.

Ισχύουν ειδικές μειωμένες τιμές για δύο και περισσότερες συμμετοχές! Ρωτήστε μας για την κάλυψη του κόστους του σεμιναρίου από το ΛΑΕΚ 0,24.

Ημερομηνίες επόμενων προγραμματισμένων σεμιναρίων:

Επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά εξειδικευμένου- ατομικού training