Ορφανίδου 2 Τ.Κ: 54626 Θεσσαλονίκη

Σεμινάρια MIKROTIK

Τα σεμινάρια Mikrotik διοργανώνονται με εισηγητές πιστοποιημένους Mikrotik Certified Trainers και παραδίδεται ειδικά διαμορφωμένο για κάθε επίπεδο και πιστοποίηση Mikrotik ειδικά διαμορφωμένο εκπαιδευτικό υλικό.

Η πολυετής εμπειρία των στελεχών της beeasy στο χώρο των Δικτύων και στην υλοποίηση δικτυακών σεναρίων σε όλη τη γκάμα προϊόντων Routerboard, μας οδήγησε στο επόμενο βήμα που είναι η διοργάνωση πιστοποιημένων εκπαιδεύσεων και εξετάσεων (MTCNA, MTCRE, MTCWE, MTCTCE, MTCUME, MTCINE) της MikroTik.

Τα πιστοποιητικά Mikrotik είναι τα ακόλουθα:

MTCNA – MikroTik Certified Network Associate

MTCRE – MikroTik Certified Routing Engineer

MTCWE – MikroTik Certified Wireless Engineer

MTCTCE – MikroTik Certified Traffic Control Engineer

MTCUME – MikroTik Certified User Management Engineer

MTCINE – MikroTik Certified Inter-networking Engineer

Ο κύκλος σεμιναρίων και πιστοποιήσεων της Mikrotik έχει ως στόχο την απόκτηση εξειδικευμένης γνώσης ώστε να γίνεται αποτελεσματικά η διαχείριση, παραμετροποίηση και επίλυση των προβλήματα που προκύπτουν σε συσκευές Routerboard της Mikrotik.

Πέρα όμως από τα επίσημα μαθήματα και την απαιτούμενη ύλη της Mikrotik, η beeasy διοργανώνει και παραδίδει εξειδικευμένα σεμινάρια και υποστήριξη σε θέματα που αφορούν εξατομικευμένες ανάγκες επαγγελματιών των χώρων των δικτύων.

Ενημερωθείτε για τις ημερομηνίες και τους κύκλους σεμιναρίων Mikrotik της beeasy και δηλώστε άμεσα εγγραφή. Ζητήστε να μάθετε για τις εκπτώσεις σε περίπτωση ομαδικής παρακολούθησης και δηλώστε συμμετοχή για πιστοποίηση άμεσα.

Ημερομηνίες επόμενων προγραμματισμένων σεμιναρίων:

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ζητήσετε προσφορά για εξειδικευμένου- ατομικού training