Φράγκων 14, Τ.Κ: 54625 Θεσσαλονίκη

Αξιοποίηση δωρεάν Wi-Fi

beesocial – Τι προσφέρουμε

Τo bee social τροποποιεί το ασύρματο δίκτυό σας κατάλληλα για να μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τα Social Media προς όφελός σας. Σε συνδυασμό με την πλήρη πλατφόρμα στατιστικών που διαθέτουμε, μπορούμε να μετατρέψουμε το WiFi σε ένα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ εργαλείο διαφήμισης και προώθησης της επιχείρησής σας. Δώστε πρόσβαση Wifi μέσω των Social Networks με mikrotik hotspot.

Το beesocial μπορεί να λειτουργήσει τόσο ως ένα δωρεάν wi-fi hotspot, όσο και ως μέρος της στρατηγικής marketing της εταιρείας σας. Πρόκειται για ένα «2 σε 1 εργαλείο» που σας βοηθά να να οικοδομήσετε μια μακροπρόθεσμη σχέση με την κοινότητά σας.

Πριν ξεκινήσετε να ψάχνετε για δυνητικούς πελάτες και πιθανούς ακόλουθους στα social media, το beesocial σας δίνει τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε στο έπακρο την προσφορά δωρεάν Wi-Fi στο χώρο σας και να αναπτύξετε με τους πραγματικούς σας πελάτες μια κοινωνική σχέση μέσω του διαδικτύου και των social media.

Με το beesocial δεν υπάρχει πλέον καμία ανάγκη να σας ζητήσουν τους κωδικούς πρόσβασης στο wifi. To beesocial επιτρέπει στους πελάτες σας να συνδεθούν γρήγορα και χωρίς ταλαιπωρία. Κατ’ επέκταση, αυξάνει την αποδοτικότητα και την αποτελεσματικότητα των υπαλλήλων σας, αφού πλέον δε σπαταλούν χρόνο δίνοντας όνομα χρήστη και κωδικούς πρόσβασης.

Το beesocial σας δίνει πρόσβαση σε στατιστικά δεδομένα και σας επιτρέπει να γνωρίσετε τους πελάτες σας και τις προτιμήσεις τους, παρέχοντάς σας ποιοτική ανάλυση της πελατειακής βάσης σας.

Το beesocial είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο για την στρατηγική marketing, πωλήσεων και επιβράβευσης των πελατών σας. Μπορείτε εύκολα να μετρήσετε την αφοσίωση των πελατών σας και να την επιβραβεύσετε με τον τρόπο που εσείς θα επιλέξετε, να παρακολουθήσετε τις προτιμήσεις τους και να δημιουργήσετε στοχευμένα διαγωνισμούς, προσφορές, δώρα.

Δώστε πρόσβαση Wifi μέσω των Social Networks

Πως λειτουργεί – 3 απλά βήματα

Βήμα 1: Οι πελάτες σας, επιλέγουν το ασύρματο δίκτυό σας από το smartphone το tablet ή το laptop τους και ο web browser τους ανοίγει αυτόματα.

Βήμα 2: Ζητείται από τους πελάτες σας να συνδεθούν με το λογαριασμό τους σε κάποιο μέσω κοινωνικής δικτύωσης (δεν απαιτείται like, κοινοποίηση ή άλλη δέσμευση από τον χρήστη) ή εναλλακτικά να παραλείψουν αυτό το βήμα και να συνδεθούν χωρίς να δώσουν στοιχεία. Εφόσον συμφωνούν, δεδομένα, όπως email κλπ συλλέγονται και μπορείτε να τα αξιοποιήσετε μελλοντικά.

Βήμα 3: Οι πελάτες σας ανακατευθύνονται σε μια σελίδα που έχετε επιλέξει (π.χ: video με υποχρεωτική παρακολούθηση, Social media page, προσφορά, ερωτηματολόγιο, κριτική, διαφήμιση, το site σας κλπ) και έχουν άμεση πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Panel διαχείρισης – Εξαγωγή στατιστικών στοιχείων

  • Εύκολη online πρόσβαση και εποπτεία από όπου και αν βρίσκεστε
  • Συλλογή και στατιστική επεξεργασία των δημογραφικών πληροφοριών των πελατών σας, όπως δίνονται στο δημόσιο προφίλ τους στο Facebook.
  • Στατιστική ανάλυση της κίνησης του δικτύου και των χρηστών
  • Μηχανισμός ελέγχου του Bandwidth – δυνατότητα απαγόρευσης download ή upload μεγάλων («βαριών») αρχείων.
  • Μηχανισμός απαγόρευσης πρόσβασης σε συγκεκριμένα url.
  • Δυνατότητα δημιουργίας καμπάνιας, διαγωνισμού, διαφημιστικού μηνύματος.

microsite – Ιστοσελίδα για σύντομη παρουσίαση & προωθητικές ενέργειες

Το beesocial παρέχει μια εύχρηστη και πλήρως παραμετροποιήσιμη σελίδα, που μπορείτε να διαμορφώνετε μέσα σε λίγα λεπτά προκειμένου να οργανώσετε προωθητικές ενέργειες όπως:

  • Προώθηση προϊόντων
  • Ενημέρωση για εκδηλώσεις
  • Παρότρυνση για κοινωνική δικτύωση