Φράγκων 14, Τ.Κ: 54625 Θεσσαλονίκη

Ασύρματο Internet από την beeasy solutions!

 

Το γρήγορο ασύρματο internet για την πόλη της Θεσσαλονίκης είναι πλέον γεγονός! Έπειτα από πολύ σκέψη, στοχευμένη έρευνα και σωστή οργάνωση είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε με μεγάλη περηφάνεια την νέα υπηρεσία της beeasy, BEEASY SOLUTIONS!

Η beeasy solutions αποτελεί την εξέλιξη της εταιρίας μας στον χώρο των τηλεπικοινωνιών, καλύπτοντας πλέον ένα ευρύτερο φάσμα υπηρεσιών που εξυπηρετεί και επαγγελματίες αλλά και ιδιώτες. Στην beeasy solutions προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις επικοινωνίας για το σπίτι και την επιχείρηση, με ασύρματες συνδέσεις στο διαδίκτυο και τηλεφωνία VoIP (Voice Over Internet Protocol). Για όλους εσάς που επιθυμείτε γρήγορο internet στο σπίτι σας, με σταθερά υψηλές ταχύτητες χωρίς διακοπές αλλά και άμεση τεχνική υποστήριξη όποτε το χρειάζεστε, η beeasy solutions είναι η λύση! Το ασύρματο internet είναι πλέον προσιτό σε όλους!

Έχετε ακίνητο το οποίο εκμεταλλεύεστε για βραχυχρόνιες μισθώσεις τύπου airbnb; Μειώστε τα πάγια έξοδα του ακινήτου επιλέγοντας ασύρματο internet από την beeasy solutions!

Εργάζεστε από το σπίτι και η δουλειά σας απαιτεί πολύωρη χρήση του internet; Επιλέξτε την beeasy solutions και εξασφαλίστε τις ταχύτητες που επιθυμείτε χωρίς διακοπές! Είσαι φοιτητής και θέλεις οικονομικό αλλά και γρήγορο internet; Είμαστε εδώ για εσένα!

Στην beeasy solutions αντιλαμβανόμαστε την νέα εποχή στον χώρο των τηλεπικοινωνιών και προσαρμοζόμαστε ώστε να παρέχουμε στους πελάτες μας αξιόπιστη, ευέλικτη και οικονομική υπηρεσία!

Για τους επαγγελματίες που επιθυμούν έναν αξιόπιστο συνεργάτη για όλες τις τηλεπικοινωνιακές ανάγκες της επιχείρησης τους , η beeasy solutions προσφέρει επιπλέον υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης γραφείου για επιχειρήσεις, αναλαμβάνοντας τη δημιουργία και συντήρηση δικτύων και υποδομών, παροχή internet, υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου, δικτυακής ζεύξης σημείων, δημιουργία και συντήρηση servers.

Είμαστε μία εταιρία με σταθερή παρουσία στον χώρο των τηλεπικοινωνιών για περισσότερο από μία δεκαετία, με δεκάδες ευχαριστημένους πελάτες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Όραμα μας είναι να προσφέρουμε οικονομικές λύσεις σύγχρονης επικοινωνίας τόσο σε εταιρικούς όσο και σε οικιακούς πελάτες, συνδυάζοντας ποιοτικές υπηρεσίες με άριστη εξυπηρέτηση. Η τεχνογνωσία μας, σε συνδυασμό με μια σειρά από εξειδικευμένες εφαρμογές, προσφέρουν λύσεις ποιότητας και οικονομίας, εξασφαλίζοντας μέγιστη απόδοση, οργάνωση και κύρος.

Γιατί να επιλέξετε την beeasy solutions:

  • Ιδιόκτητο υπερσύγχρονο ασύρματο δίκτυο ευρείας κάλυψης

Η beeasy solutions διαθέτει ιδιόκτητες δικτυακές εγκαταστάσεις που καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος της πόλης της Θεσσαλονίκης. Η συνεχής επέκταση του δικτύου μας εγγυάται την μεταφορά ασύρματου internet ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές. Η τεχνολογία αιχμής που χρησιμοποιούμε όσων αφορά στον εξοπλισμό που χρησιμοποιείται, μας δίνει την δυνατοτήτα να εγγυηθούμε την απρόσκοπτη λειτουργία του δικτύου μας ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες (έντονα καιρικά φαινόμενα κλπ). Με λίγα λόγια, το ασύρματο internet της beeasy solutions πάει παντού!

  • Εγγύηση παροχής υψηλών ταχυτήτων internet

Στην beeasy solutions έχουμε την δυνατότητα να μεταφέρουμε την απαιτούμενη ταχύτητα στο τελικό σημείο χωρίς στα ψιλά γράμματα να γράφει “έως..”! Εάν θέλετε 100mbps θα έχετε ταχύτητα 100mbps!*

  • Άμεση τεχνική εξυπηρέτηση, χωρίς αναμονές και ταλαιπωρία μέσω του mybeeasy

Στόχος μας είναι η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών καθώς οι πελάτες μας είναι σημαντικοί για εμάς. Έτσι λοιπόν δημιουργήσαμε την υπηρεσία mybeeasy (η οποία θα είναι διαθέσιμη σύντομα) όπου πλέον και οι οικιακοί πελάτες μπορούν να καταχωρούν online το αίτημα τους για τεχνική υποστήριξη και να παρακολουθούν την πορεία του. Με την beeasy solutions ξεχάστε τις ατελείωτες ώρες αναμονής στο τηλέφωνο για να εξυπηρετηθείτε! Μεσω του mybeeasy, βλέπουμε το αίτημα σας σε πραγματικό χρόνο και είτε το διευθετούμε επι τόπου (εάν είναι εφικτό) είτε σας καλούμε για να κανονίσουμε κάποιο ραντεβού, εάν κριθεί απαραίτητο από το τεχνικό μας τμήμα.

  • Επιλογή μορφής συνεργασίας από τον πελάτη, με συμβόλαιο ή χωρίς (για οικιακές συνδέσεις)

Στην beeasy solutions εμπιστευόμαστε τους πελάτες μας και δεν τους δεσμεύουμε με αυστηρά συμβόλαια και ρήτρες αποχώρησης. Δεν υπάρχουν κρυφές και αδικαιολόγητες χρεώσεις στην μεταξύ μας συνεργασία. Η δέσμευση μας είναι μηνιαία και μπορεί να διακοπεί ανά πάσα στιγμή. Ωστόσο, επειδή πιστεύουμε στις σταθερές και μακροχρόνιες συνεργασίες, προσφέρουμε έκπτωση 20% στους πελάτες εκείνους που επιλέγουν να προπληρώσουν την υπηρεσία για 6 ή 12 μήνες!

  • Συμμόρφωση και εναρμόνιση με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR)

Μπορεί από τις 25 Μαίου 2018 να ισχύει η υποχρεωτική εφαρμογή του νέου Ευρωπαϊκού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) για όλες τις επιχειρήσεις που διαχειρίζονται δεδομένα ευρωπαίων πολιτών, εμείς όμως τόσο στην beeasy όσο και στην beeasy solutions έχουμε φροντίσει ήδη από πριν να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια του δικτύου μας. H beeasy solutions εξασφαλίζει το απόρρητο των δεδομένων με χρήση διπλής κρυπτογράφισης ενω παράλληλα φροντίζει οι ενέργειες συντήρησης του δικτύου να γίνονται μόνο απο εξουσιοδοτημένα άτομα! Ενημερωθείτε εδώ για τα μέτρα που έχουμε λάβει σχετικά με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων!

Εσείς ακόμα να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.beeasy.solutions; Μην αργείτε! Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας και μάθετε πώς μπορείτε να γίνετε μέλος του δικτύου της beeasy solutions!

* η συγκεκριμένη ταχύτητα αφορά σε επαγγελματικές συνδέσεις