Ορφανίδου 2 Τ.Κ: 54626 Θεσσαλονίκη

Οι άνθρωποι μας

ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ_ΦΩΤΟ-(1)
Αναστασία Θεοδωρίδου
Co-Founder – General manager

Συντονίζει και διευθύνει όλα τα τμήματα της εταιρείας, από την οργάνωση της γραμματείας έως τις πωλήσεις και τη στρατηγική ανάπτυξης.

ΓΙΟΒΑΝΗΣ
Γιάννης Γιοβάνης
Co-Founder – Operations manager

Έχει την ευθύνη του τομέα των δικτύων και υποδομών, των σεμιναρίων mikrotik και φροντίζει για την εισαγωγή νέων τεχνολογιών στην εταιρεία.

ΓΟΥΣΙΟΥ
Γούσιου Ηλιανα
Human resources manager

Ως υπεύθυνη ανθρώπινου δυναμικού φροντίζει για τις σχέσεις των εργαζομένων, τις συμβάσεις εργασίας, την ασφάλεια, τις επιδόσεις και τα επίπεδα στελέχωσης.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ

Βασική επιδίωξη της beeasy είναι το να λειτουργούμε με αίσθημα ευθύνης και συνέπειας απέναντι στους ανθρώπους μας και να παραμένουμε η πρώτη τους επιλογή σε όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής τους πορείας. Στεκόμαστε δίπλα τους και υποστηρίζουμε με πράξεις την επαγγελματική τους εξέλιξη.
Με το ίδιο αίσθημα ευθύνης και συνέπειας λειτουργούμε και απέναντι στους πελάτες μας.

ΓΡΑΙΚΟΥ
Κυριακή Γραικού
Υπεύθυνη Ιατρικής Τηλεγραμματείας

Υπεύθυνη για τη διαχείριση Ιατρείων και κλινικών, προσφέρει υποστήριξη στους πελάτες μας και εκπαιδεύει τις εξειδικευμένες γραμματείς ιατρείων στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε ιατρείου ή κλινικής.

ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Εύη Παπακωνσταντίνου
Υπεύθυνη Τηλεγραμματείας επιχειρήσεων και ελευθέρων επαγγελματιών.

Φροντίζει για την οργάνωση του γραφείου σε επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες, οργανώνει το workflow σύμφωνα με τις ειδικές ανάγκες κάθε επιχείρησης.

ΛΕΜΟΝΙΑ-ΔΗΜΗΤΡΑ
Δήμητρα Λεμονιά
Copywriter

Blog-αρει, κειμενογραφεί, συντάσσει δελτία τύπου, περιγραφές προϊόντων και υπηρεσιών για λογαριασμό των πελατών της beeasy

ΤΣΙΛΙΠΟΥΝΙΔΑΚΗΣ
Μάριος Τσιλιπουνιδάκης
Υπεύθυνος Τεχνικής Υποστήριξης

Φροντίζει για την καλή λειτουργία των δικτύων και υποδομών της beeasy, προσφέρει  τεχνική υποστήριξη στους πελάτες.

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Αν σας ενδιαφέρει να ενταχθείτε στην ομάδα της beeasy και διαθέτετε χαρακτηριστικά όπως η ομαδικότητα, ο επαγγελματισμός και η ακεραιότητα, παρακαλούμε αποστείλετε το βιογραφικό σας στο hr@beeasy.eu

Η beeasy αναζητά άτομα για να στελεχώσει την υπηρεσία της τηλεγραμματείας για ελεύθερους επαγγελματίες και μικρές επιχειρήσεις. Αντικείμενο της θέσης είναι η τηλεφωνική εξυπηρέτηση για λογαριασμό των πελατών μας, η διαχείριση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, η οργάνωση των ραντεβού τους.

Απαραίτητα προσόντα και δεξιότητες:

Άριστη γνώση Ελληνικών & Αγγλικών
0%
Άριστες επικοινωνιακές ικαβνότητες
0%
Πολύ καλή γνώση προγραμμάτων Office & Internet
0%
Διάθεση για συνεχή μάθηση και βελτίωση
0%

Contact us